BEKENDMAKING KEEP THE HEARTBEAT GOING AWARD 2016

Kloppend tromgeroffel...
Op woensdag 4 november is de afsluiting van de Heartbeat 2016 feestelijk gevierd. Van elke deelnemende school was iemand aanwezig om samen met het Keep the Heartbeat Going team te ervaren wat we dit jaar bereikt hebben. De avond werd uiteraard geopend met een heartbeat. De conclusie van de avond was helder, de filmpjes van alle scholen waren echt geweldig, zo hartverwarmend! Het is dan ook niet zo gek dat er ontroerd naar teruggeblikt werd.

De Keep the Heartbeat Going awards
De scholen hebben een heartbeat getrommeld en gefilmd, hiermee hebben ze meegedaan aan een competitie om de Keep the Heartbeat Going award te winnen. Zowel een publieksprijs voor het filmpje met de meeste likes, als een juryprijs werd uitgereikt. Tevens is er een award voor Most Inspiring Teacher overhandigd.

Publieksprijs

De winnaar van de publieksprijs voor de Keep the Heartbeat Going award 2016 is het Bouwens van de Boijecollege met meer dan 1021 likes! Geweldig hoe veel likes en shares er voor alle scholen was. Iedereen die een video of bericht geliked of geshared heeft, heeft zo bijgedragen om onze boodschap uit te dragen dat iedereen moet kunnen reanimeren. Dank daarvoor.

Publieksprijs.png

Juryprijs
De jury bestond uit Jean Paul Toonen (filmproducer T36), Rob Cremers (Hartstichting) en Wilma de Kluizenaar (cultuurmakelaar Maastricht), aan hen de zware taak om het beste filmpje te selecteren. De jury heeft besloten dat alle deelnemers winnaars zijn, en dat onderstrepen wij volledig! Elke school heeft dan ook een speciale Heartbeat beker gewonnen en er is een verrassing voor alle deelnemende leerlingen naar de scholen gestuurd. De jury heeft een top 3 gemaakt, waarbij hier wederom het Bouwens van der Boijecollege uit Panningen er met de eerste plek vandoor ging!

Juryprijs.png

Most Inspiring Teacher award
Wat een enorme inzet hebben al die leerlingen en docenten getoond. Omdat wij ons beseffen dat het inspireren van de leerlingen door de docent van groot belang is om dit met zijn allen vol overtuiging te doen, hebben wij de Most Inspiring Teacher Award in het leven geroepen. De docent die deze award in ontvangst mocht nemen is Stefan Voncken, proficiat! Met het ontvangen van de award zei Stefan dat hij deze award graag namens alle docenten in ontvangst neemt want "Dankzij de inzet van jullie allemaal, is dit grote succes mogelijk gemaakt."


Cijfers dit jaar
Dit jaar hebben ongeveer 1.300 leerlingen hun Heartbeat getrommeld, verdeeld over 7 scholen. De actie op Facebook heeft meer dan 156.000 mensen bereikt en de teller loopt nog steeds op! Wij hopen dat we mensen hebben weten te bereiken en hen hebben laten nadenken over reanimeren en waarom iedereen het zou moeten leren.

Wij danken
Dit jaar is de Heartbeat een ontzettend succes geweest. Wij hopen natuurlijk dat iedereen volgend jaar weer meedoet en dat nieuwe partijen aansluiten! Wij zijn enorm dankbaar voor alle deelnemers, vrijwilligers, juryleden en teamleden, voor hun grote inzet. Tevens zijn wij alle sponsoren zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van het evenement dit jaar: Van der Valk, Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof, Zuiderlicht, Stang, Vue Cinemas Nederland, Unilever.

Meer beeldmateriaal van de uitreiking is te vinden op onze Facebook pagina: Keep the Heartbeat Going

Red-andermans-leven.png